O le aso o le atunuu

I atunuu eseese o atunuu uma i le lalolagi o loo i ai lona lava Aso National, National Day ala faamanatu, ona o le eseesega o tu ma aganuu, ma e ese lava.O le National Day o aso malolo taua taitasi, ae o le atunuu eseese 'igoa Aso National. e ese.O le tele o atunuu o le lalolagi e taʻua o le "National Day" poʻo le "National Day", o loʻo i ai nisi o atunuʻu e taʻua o le "aso tutoʻatasi" poʻo le "aso tutoʻatasi", e taʻua foi e nisi o le "aso o le malo", "aso o le malo", "feteʻenaʻiga" ma le "saolotoga". ” ma le “aso o le toe faafouina o le atunuu”, “aso faavae”, faapea foi ma le igoa “aso”, e pei o le “aso Ausetalia”, “aso Pakistan.”” , o nisi e iai le aso fanau o le tupu po o le nofoaiga, e pei o le Aso o le Atunuu, i le tulaga e suitulaga ai, o le Tupu o le National Day e suia le aso.
 
"Aso o le Atunuu" e faasino i le mataupu o le tausamiga a le atunuu, o le muamua i le itu i sisifo o Jin dynasty.O le emeperoa o Saina anamua na ulu atu i le nofoalii, o le fanau mai e taʻua o le "Aso o le Atunuu".O le aso nei ua faatuina ai e le atunuu le aso faamanatu o le National Day.
10133
O Oketopa 1, 1949, o le aso faamanatu o le faavaeina o Saina fou.O tagata Saina i lalo o le taʻitaʻiga a le pati, agai i luma le galu ma le galu, na ausia le manumalo tele o le fouvalega a tagata.I le aso 1 o Oketopa, 1949, i le sauniga faavae na faia i le laumua o Beijing tiananmen sikuea, i le leo faititili o le mamalu o le faavaeina o le Malo o Saina ma siitia ai le fuʻa mumu muamua e lima-fetu.Faʻapotopotoina i le sikuea tiananmen, tolu selau afe fitafita ma tagata lautele i le solo tele ma le faʻamanatuina o le solo. sauniga o le faavaeina o le Malo o Saina. O le mea moni, o lenei lagona i mafaufau o tagata e le saʻo.Aua, i le aso 1 o Oketopa, 1949 na faia ai se sauniga i le sikuea tiananmen o se sauniga tele mo le malo tutotonu o tagata o le Malo o Saina na faavaeina, nai lo le sauniga faavae.O le mea moni, o le "o" le faavaeina o le Malo o Saina, o lona uiga, o le faavaeina o le Malo o Saina, i le amataga o Oketopa 1 i le vaiaso na muamua atu, ua uma ona faalauiloa.Aua e te taʻua le "sauniga faʻavae" i le taimi, ae o loʻo taʻua o le "sauniga faʻavae" taimi o Setema 21, 1949. I lenei aso, fonotaga faʻapolokiki faʻaupufai a tagata Saina, le komiti sauniuni, faatonu o MAO zedong i tagata Saina. fonotaga fa'apolokiki fa'atalanoaga (CPPCC) na mafua mai i le tatalaina o le ulua'i fonotaga ua folafolaina le fanau mai o Saina fou.
 10234
O le aso faamanatu o le National Day o se vaega o le atunuu-setete faaonaponei, ma e o faatasi ma le tulai mai o le atunuu-setete faaonaponei ma aliali mai, ma avea ma mea taua.Na avea o se atunuu tutoatasi faailoga, e atagia ai le amio ma pulega a le atunuu.National Day lenei ala faamanatu faapitoa na avea muamua ma se faiga fou o le atunuu atoa, tausamiga, sa tauaveina e atagia ai le atunuu ma le galulue faatasi o le atunuu.I le taimi lava e tasi, o le faʻamanatuga tele i le Aso o le Atunuʻu, o le faʻalapotopotoga a le malo ma le faʻaalia o le apili.Faʻaalia le malosi, faʻaleleia le talitonuga o le atunuʻu, felagolagomaʻi, apili, e faʻatatau mo uiga autu e tolu o le faʻamanatuina o le Aso Faʻa-National.
 
O iinei FOEN ALUMINIUM GROUP e moomoo i tagata uma se Faʻamanatuga a le Atunuʻu, soifua maloloina, manuia galuega, fiafia aiga toe feiloaʻi ma manuia i mea uma!
 


Taimi meli: Sep-17-2021