Le Fa'afiafiaga Vaa Tarako o lo'o o'o mai

O le Dragon Boat Festival, e taʻua foi o le Duanwu Festival, e faamanatuina i le aso lima o le lima o masina e tusa ai ma le kalena Saina.O lenei tausamiga o le faamanatuina lea o le maliu o QU Yuan, o se tusisolo faamaoni ma faamaoni ma se faipule na fai mai na pule i lona ola e ala i le malemo o ia lava i se vaitafe.

O le gaioiga sili ona taua o lenei tausamiga o le Dragon Boat races.E faatusa i taumafaiga a tagata e laveai Qu Yuan.I le taimi nei, o nei tuuga e faʻaalia ai foi uiga lelei o le galulue faʻatasi ma le galulue faʻatasi.
E lē gata i lea, ua faailogaina foʻi le tausamiga i le ʻai o le zong zi (alaisa mālūlū). O le Zong zi e fai i le araisa ʻaʻai e faatumu i meaʻai eseese ma afifi i lau o le ofe po o le ofe.O tagata na faavauvau i le maliu o Qu na lafoina Zong zi i le vaitafe e fafaga lona aitu i tausaga uma.

stad

Faatasi ai ma suiga o taimi, ua avea le faamanatuga ma taimi mo le puipuiga mai le leaga ma faamaʻi mo le tausaga atoa.O le a tautau e tagata laulaau maloloina i luma o le faitotoa e faʻamama ai le leaga o le fale.E ui o le taua o le tausamiga atonu e ese mai i aso ua mavae, ae o loʻo tuʻuina atu ai i le tagata matau le avanoa e vaʻai ai i se vaega o le tamaoaiga o aganuu a Saina.


Taimi meli: Iuni-15-2021