E faʻafefea ona aʻafia le faʻasaina alumini a Rusia i maketi alumini i totonu ma fafo?

O loʻo mafaufau le Iunaite Setete o faʻasalaga i luga o oloa alumini a Rusia, lea na mafua ai le siʻitia o tau alumini i Lonetona i le po, ma Shanghai alumini, e ui lava o le faʻasalalauga i totonu o aso, ae sili atu le vaivai nai lo le alumini Lun. ua matua faalauteleina le maketi alumini.O lea la, e fa'afefea ona a'afia le fa'asaina o le alumini a Rusia i maketi alumini i totonu o le atunu'u ma fafo, e pei o le fa'ailoga alumini china, fa'amalama fa'amalama alumini, fa'ailoga alumini ma isi mea?
E tusa ai ma le auiliiliga auiliili, i lalo o le talaaga o le malosi o Europa o loʻo i ai nei ma le faʻafitauli o le filifili o alamanuia alumini i fafo ma le sapalai filifili, o le taimi lava e faʻatinoina ai faʻasalaga, e faigata ona faʻaopoopoina le va o maketi alumini i fafo, ma ua maeʻa. maketi ma'ale'ale e ono fa'alavelave atili.Mo totonu o le atunuʻu, faʻataufale alumini maketi tuʻuina atu ma manaʻoga e sili atu ona fetuutuunai, o le aʻafiaga e faʻatapulaʻaina.Fa'atatau i le a'afiaga o suiga o le tau o le nickel talu ai, o lo'o fautua mai le au su'esu'e e mana'omia pea le fa'alogo a pisinisi i totonu o le atunu'u ina ia puipuia ai le a'afiaga o fesuiaiga o tau.

O fa'asalaga e fa'alavelave soo ai sapalai alumini mai fafo

Ua lipotia mai e le malo o Amerika o loʻo mafaufau i faʻasalaga mo le faʻaulufaleina mai o Rusal.O filifiliga o filifiliga a le malo o Amerika e aofia ai le faʻasa atoatoa o le faʻaulufaleina mai o Russo, faʻatupu lafoga maualuga maualuga e fai ai se faʻasa lelei, poʻo le faʻatagaina o Russo, o le tala lea a le lipoti.O le tala fou na faʻaalia ai popolega faʻavaomalo e uiga i le faʻaititia o le alumini sapalai, ma le lun alumini i le lumanaʻi na siitia i luga atu i le 7% i le taimi e tasi.
O le mea moni, i le lua tausaga talu ai, o le maketi alumini i le lalolagi na aʻafia pea i faʻasalaga ma faʻalavelave tetele.I le maeʻa ai o tala o le faʻasaina, na faʻamaonia ai e le London Metal Exchange i le faaiuga o Setema o loʻo mafaufauina le faʻasaina o metala Rusia, faʻateleina le tau o uʻamea i Lonetona, faʻatasi ai ma Lonetona alumini i luga toetoe 8%.I le amataga o le 2018, na siʻitia ai le tau i le 30 pasene i le taimi o faʻasalaga a le Matagaluega o Tupe faasaga ia Rusal.
O Rusia e lona lua na'o le kamupani sili ona tele alumini a Saina, e tusa ma le 5-6 pasene o le sapalai alumini i le lalolagi atoa, ma e oʻo lava i le US, lea e tusa ma le 10 pasene o oloa faʻaulufale mai a Amerika. o le Iunaite Setete ia Aokuso.” Fai mai Gu Fangda, ulu o suʻesuʻega ma faufautua i le Guosen Futures, o le faʻasaina alumini a Rusia e mafai ona i ai se aafiaga lautele i le maketi o fefaʻatauaʻiga alumini i le lalolagi, faʻamalosia tagata faʻatau i le Iunaite Setete ma isi atunuu e suʻe isi metala. .
I le faaopoopo atu i le tapunia o nisi o fale faumea alumini i le lotoifale ona o le faaletonu o le malosi o Europa, ma le vaevaega faaitulagi ma le le fetaui o maketi i fafo e mafua mai i faasalaga a Europa ma Amerika ia Rusia, o faamoemoega maketi o le sapalai alumini mai fafo e sili atu ona tumau. "I le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le malosi i fafo ma le faʻafitauli o le sapalai o loʻo faʻaalia ai le talaaga, filifili alamanuia alumini, aemaise lava le gaosiga ma fefaʻatauaʻiga fesoʻotaʻiga na feagai ma luʻitau ogaoga e leʻi tupu muamua, ona o Europa ma Amerika o isi faʻasalaga i luga o le uamea a Rusia e mafai ona faʻateleina ai le vaeluaga faʻaitulagi ma tuʻuina atu ma manaʻoga le fetaui, i fafo. fa'asalalau fua o tau o meafaitino uamea po'o le a matua maualuga atu, ma tu'uina atu le alumini o lo'o fa'atusalia e le sapalai u'amea e le fa'alava ma mana'omia 'i fafo mau i totonu matala' 'fafo malosi i totonu vaivai' mamanu. " Fai mai Mr.

O Fan Rui, le au suʻesuʻe sili o le Guoyuan Futures, e talitonu foi o le aʻafiaga o le faʻasalaga a le US i luga o Rusal e le tatau ona manatu faatauvaa, ae i le tulaga o le aʻafiaga patino, atonu e iai ni eseesega i le va o atunuu ma atunuu i fafo.Fai mai Fan Rui auiliiliga patino e tusa ai ma maketi faava o malo, mai le lipoti o loʻo i ai nei, o filifiliga faʻasalaga a Amerika e mafai ona aofia ai ni filifiliga se tolu, ma o le aʻafiaga sili ona tuusaʻo o le a faʻaeteete le au faʻaulufaleina mai alumini tetele, pe vaʻavaʻai foi mo isi mea mai isi atunuu. .I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻatalanoaina pea e le London Metal Exchange pe tatau ona faʻasaina metale a Rusia mai le ulufale atu i le fefaʻatauaʻiga, faʻatapulaʻaina le tuʻuina atu o alumini e avanoa mo kamupani i maketi faavaomalo pe a faʻasalalau faʻasalaga a le US.E le gata i lea, o le lisi o le alumini alumini o loʻo i ai nei i se tulaga maualalo, ma o loʻo faʻatinoina le faiga faʻavae lua-carbon i totonu o le atunuʻu, ma o loʻo feagai le faʻameamea a Europa ma faʻafitauli le mautu o le sapalai o le eletise ma le siʻitia o tau o le eletise, "Ou te fefe e faigata ona fa'aopoopo lelei le va i se taimi pu'upu'u”.

Na taʻua foi e Wang Xianwei, o se tagata suʻesuʻe sinia i le Citic Construction Investment Futures, o le gaosiga o le alumini eletise eletise a Rusia e tusa ma le 12 pasene o ana sapalai mai fafo, ma o le alumini eletise na faʻatau atu i le Iunaite Setete e tusa ma le 10 pasene o ana faʻatau i le 2021. o le Iunaite Setete o loʻo tuʻuina atu faʻasalaga i luga, o le a i ai se aafiaga tele i fefaʻatauaʻiga alumini i Europa ma le Iunaite Setete, ae o le aʻafiaga i tau e ono faʻatapulaʻaina.Na ia faʻamatalaina i le tasi itu, o le fefaʻatauaʻiga alumini alumini a Rusia ua fai si taofiofia ina ua maeʻa le feteʻenaʻiga i le va o Rusia ma Iukureini, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le manaʻoga mai fafo, o lea o le aʻafiaga i tau alumini e faʻatapulaʻaina.
Ae ui i lea, o loʻo i ai pea i le maketi ni atugaluga e uiga i lenei mea, faʻapitoa faʻatinoga i le tele talu ai nei o le alumini alumini i fafo tuʻuina atu nofoaga, LME inventory foliga mai faaputuputu taua.O nisi o tagata Rusal o loʻo popole e uiga i le lima o loʻo feagai ma le faʻamataʻu o le faʻasaina o fefaʻatauaiga, o lea latou te filifili ai e tuʻuina atu se numera tele o le LME disk, e lafoaʻi ai le lima."O faʻamatalaga fefaʻatauaʻiga na faʻaalia ai foi o le alumini alumini na siitia le isi 15,625 tone ia Oketopa 13, ina ua maeʻa le sili atu nai lo le 10,000 tone i le aso talu ai, ma Klang faleteuoloa le faʻaopoopoga sili.

china anodized alumini fa'ailoga fa'ailoga faigata
O le a a'afia ai la le fa'asaina alumini i le maketi i totonu o le atunu'u?Au'ili'iliga fa'apitoa, fa'avae i luga o le "tuto'atasi aiga" o le sapalai ma le mana'oga o maketi alumini i totonu o le atunu'u, o le a'afiaga o le fa'asaina o le alumini a Rusia i luga o tau alumini i totonu o le atunu'u atonu e le o manino.
Muamua lava, mai le maketi sa popole muamua e uiga i le tele o faafitauli i totonu o le atunuu, Shanghai nonferrous Metals network (SMM) auiliiliga faailoa mai i le 2022, o le fale alumini electrolytic faasolosolo toe faaauau le gaosiga, o le faamalama faaulufale mai o loo i se tulaga tapunia.E ui lava o Rusia sa avea pea ma tagata e faʻaulufaleina mai oloa alumini i totonu o le atunuʻu, ae faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le gafatia o le faʻaogaina o le atunuʻu, e maualuga le maualuga o le ola tutoatasi, o le tau alumini e vaivai ma malosi, faʻaulufale mai alumini ingots e tausia gau, o se aofaiga tele o alumini Rusia. i totonu o Saina e le taumate, o le kuata lona fa po o le tausia pea o se aofaiga itiiti o faaulufale mai
Lona lua, mai le vaaiga o le fausaga o maketi alumini i totonu o le atunuu, na taʻu atu ai e Fan Rui i le Xinhua Finance e faapea o Saina lava ia o le kamupani sili ona tele alumini i le lalolagi, ma o le suʻesuʻega o fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu o loʻo mautu, o loʻo lava le gafatia e faʻafetaui ai tulaga lamatia o maketi.

"Sapalai nonferrous fale ma manaoga e sili atu le malosi ma elasticity, ae maise nonferrous metals alumini faafitauli lafoga lafoga i totonu ma fafo fesootaiga e le malosi, o lea o le LME alumini alumini i Shanghai alumini lumanai tetele tele, ae mafaufau i le atunuu i le lotoifale outbreak ma le malosiaga tuuina atu taufaamatau, o nisi. nonferrous gaosiga o pisinisi e feagai ma le gaosiga, tau ma le faʻatonuina o faʻafitauli, ma faʻamaumauga alumini i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai i tulaga maualalo faʻasolopito, e tatau i le aufaipisinisi ia Oketopa ma Novema latalata i le tuʻuina atu o konekarate nonferrous e mafai ona suia fuafuaga faʻafuaseʻi, fautuaina le puleaina o tupe faavae ma le puleaina o lamatiaga, sauni mo le siitia i le masina i totonu. aga'i i luma, fa'aitiitia ma le fa'amata'u o le fa'atuputeleina ole fa'aletonu ole maketi.” Na fautua mai Mr.Gu.

maketi1


Taimi meli: Oke-14-2022