O mafuaʻaga mo le le tutusa o le oxide ata o le alumini luga togafitiga

tala fou

E mafai ona tatou iloa o loʻo i ai se ata o le oxide i luga o le pito i luga o le alumini alumini, lea e mafai ona puipuia ai le uʻamea alumini alumini, ae o nisi taimi o le a tatou iloa ai o le ata o le oxide o le ai ai se lanu le tutusa. O le a le mea o loʻo tupu iinei? o le a faʻaalia le faʻafitauli o le le tutusa o le oxide film alloy aluminum coil ma le puipuiga..

talafou2

1, o le faʻafitauli: o le suigi i totonu o le vaega faigaluega slot e tele tele, ona le tutusa lea o le lanu na gaosia i le oxide.

Auala puipuia: oxidation workpiece suiga fesuisuiai e laititi, e mafai ona lafoai filemu, ae pe a maualalo le vevela fofo, faigofie i speckles faafanua-pei, foliga mai e le masani ai.

2. Fa'afitauli: Pe a tipi ese le vaega ua fa'aleagaina o le fa'apipi'iina o mea fa'apipi'i alumini alumini, o lo'o fa'aofuina le pito i fafo i le alumini alumini maualuga ma le pito i totonu o le alumini eseese.Ona o le eseesega tele, "vitiligo" -e pei o le a tupu pe a uma le oxidation.

Auala puipuia: pulea lelei meafaitino, faaitiitia pe aveese alumini eseese.

3, o le faafitauli: o le faagasologa o le faagaoioiga i le workpiece alkaline etching lafoaia e le atoatoa, o le vaega muamua o le oxide ata, palapala e le mafai ona aveesea; O le fogafale pea alkaline ina ua uma ona togafitia i le taimi lava e uma le alkaline etching.The workpiece paʻi se tino mai fafo i le faagasologa o le fesiitaiga.

Auala puipuia: i le faagasologa o le gaosiga e faʻamautinoa lelei le faʻamaoni o le faʻaogaina o le alumini alumini, ina ia mafai ai ona maua ni oloa sili atu.


Taimi meli: Iuni-08-2021