(Taula'i i FOEN) O le saogalemu o faitoto'a ma Pupuni i lalo o le afa 18 na molimauina le saogalemu o le FOEN maualuga le puipuiga o faitoto'a ma faamalama.

Yutu-o le afa sili ona malosi, na taia le US i matu o Mariana Islands, ma mafua ai nisi o tagata na maliliu ma faʻaleagaina fale, talepe fale, liaʻi pou eletise ma tuua ai taulaga i mea na faaleagaina.

Amu-1

I totonu o se toafa na afaina i se afa 18 vaega, o loʻo i ai pea se villa i luga o le mauga lea na mafua ai le faʻaleagaina tele e oʻo lava i tagata o Saiban. afa.Faitotoa ma Pupuni e faia se sao taua.

O le tele o faitoto'a ma fa'amalama e le gafatia lea afā tetele.Ae ui i lea, o faitotoa ma faamalama maualuga a FOEN e mafai ona lagolago i lalo o osofaiga a afa 18.Leai se fa'aleagaina, leai se ta'e.

O le villa atoa o loʻo siomia e le siosiomaga o le "maualuga o le ea" ma le "maualuga vai maualuga".E ui lava ina i ai se afa i fafo o le faamalama, e leai se va i le va o Pupuni ma faitotoa.

Amu-2

O le su'ega o le afa 18 ua molimauina le tulaga saogalemu o le saogalemu maualuga ole FOEN Pupuni ma faitoto'a.

Amu-4

FOEN alumini faitotoa ma faamalama faiga.Fa'atinoga o fa'amaumauga fa'atotonu.O lo'o i ai le maualuga o le ea, maualuga le vai, maualuga le malosi ma sili atu le vevela vevela, faʻamaoniga o le taumalulu ma le faʻaogaina o le leo.O le vasega o le ea impermeability e oʻo atu i le 6 lea e mafai ona taofia le tafe o le ea ma le ulufale mai o le pefu.Tausia le mama i totonu.O le fa'afefe o le vevela o le isi fa'ailoga taua, K o le 0.8, maualalo le fa'aaogaina o le malosi, tausia le vevela o lou fale i le taumalulu ma sili atu le malulu i le taumafanafana.matagi malosi tetee malosi o se mea taua foi o lena, oloa o le a le deformation pe pa'u ese i 100meters maualuga.O le tulaga maualuga e le susu, o le tafe o le vai o le a le tupu i lalo ole vasega 12 afa.Tasi mulimuli Fa'amama leo, Fa'aititia le 35 db.

E o'o mai i le taimi nei ua uma ona matou su'esu'eina ma atina'e le 4 fa'asologa autu: Siamani Eiko Series, fa'asologa o fale taugata, fa'asologa sili ona lelei ma fa'asologa masani a Saina.

FOEN o le Kamupani Muamua lea na Fa'atuina Aluminum Window & Door System Institute i Saina.O nisi taimi, o le a le amanaʻia e matou tagata faʻatau lenei vaega.E ui o le vaega pito sili lea ona taua e tatau ona tausia i totonu o la tatou 'au faʻamalama ma faitotoʻa.Muamua o lona uiga o le umi o lona uiga o le poto masani.O le mea lea matou te matua mitamita ai ia i latou.O le mea lea ua matou maua ai le Faʻailoga Silia Aluminum Window & Door System Research Team I Saina.Ua alu le taimi, i le 2017, o le fale gaosi alumini lona lua Henan FOEN alumini Falegaosi na faʻapipiʻiina, toetoe lava i le taimi lava e tasi, Foen ua uma ona avea ma Top 5 alumini faʻatau oloa i Saina ma manumalo ai i Saina 500 sili ona taua Factory.E o'o mai i le taimi nei, o lo'o matou fealua'i pea.O le ausiaina na tatou maua o le matafaioi foi lea tatou te amoina.O le a matou taulaʻi pea i le tuʻuina atu o le auaunaga sili ona tomai i la matou tagata faʻatau.


Taimi meli: Iul-29-2020